Menu
Dansk kvalitet siden 1965

Salg til private

Se alle vores flagstænger, flag og vimpler til private. Vi sælger det helt rette til de danske haver og kolonihaver. Kig forbi Privat-kategorien og se hele vores udvalg.

Erhvervskunder

Vi har mange flotte reklameløsninger, i mange størrelser og udformninger. Kig forbi vores erhvervs-kategori, og find det der gør at jeres virksomhed bliver set.

J.O. Flagstænger - din leverandør af flagstænger i træ og glasfiber
J.O. Flagstænger startede i 1987 med at udleje og opstille festtelte under navnet J.O. Trading.
 I 1993 udvidede vi sortimentet og begyndte også at sælge flagstænger, flag og tilbehør, og siden 1997 har vi koncentreret os udelukkende om at levere kvalitetsprodukter inden for flagstænger og flag.

I dag sælger, opstiller og udlejer vi flagstænger til både private og erhverv, og vi har i årenes løb opbygget en stor og tilfreds kundekreds. Vi leverer alt inden for flag og tilbehør samt selvfølgelig både træflagstænger og glasfiberflagstænger, og vi rådgiver og vejleder naturligvis gerne omkring den bedste løsning, når det kommer til vores kunders flagstangskøb.

Glasfiberflagstænger
J.O. Flagstænger er leveringsdygtige i kvalitet, når det kommer til vores udvalg af glasfiberflagstænger. Vælger man en glasfiberflagstang, får man en let og meget håndterbar flagstang, som pga. dens stærke materiale kræver meget lidt vedligeholdelse og kun behøver rengøring med sæbevand for at fjerne alger, skidt og snavs. En glasfiberflagstang er altså en rigtig god løsning, hvis man vil have en flagstang, der kan holde til vind og vejr uden den store vedligeholdelse.

Vores glasfiberflagstænger leveres i en højde fra 4 - 18 meter komplet med både knop, line og lineholder, og vælger man en glasfiberflagstang kan man få sin glasfiberflagstang leveret enten komplet med varmgalvaniseret vippebeslag eller klargjort til en støtte. Og beslutter du dig for en glasfiberflagstang med støtte, så er vi selvfølgelig også leveringsdygtige i støtter af både egetræ, granit og beton. Med en glasfiberflagstang er man som flagstangsejer sikret et godt, solidt og vedligeholdelsesfrit produkt.

Træflagstænger
J.O. Flagstænger er din garanti for kvalitet inden for træflagstænger, og vi leverer både træflagstænger i rødgran og limtræ. Vores træflagstænger er produkter af højeste kvalitet, som naturligvis skal vedligeholdes mindst hvert 2. år for at bevare den flotte og rustikke træoverflade. Med en træflagstang vælger man et godt og gedigent stykke håndværk, og vi leverer vores træflagstænger i forskellige klargjorte tilstande såsom hvidmalet eller klar og oliebehandlet.

Vores træflagstænger i rødgran leveres konisk høvlede i en højde fra 4 - 18 meter komplet med både knop, line og lineholder, og køber man en flagstang i rødgran kan man vælge mellem flagstænger, som er grundbehandlede eller hvidmalede. Vores flagstænger i limtræ leveres i en højde fra 6 – 10 meter og er sammensat af brædder fra grantræer, og de leveres også komplet med både knop, line og lineholder. Alle vores træflagstænger er naturprodukter, og vi anbefaler derfor at vedligeholde og efterbehandle træflagstængerne jævnligt.

Flag og tilbehør
Udover vores kvalitetsprodukter inden for træflagstænger og glasfiberflagstænger har vi naturligvis også et stort udvalg i det påkrævede tilbehør til flagstænger, og således har vi både flagstangsstøtter i beton, granit og egetræ, et stort udvalg i forskellige beslag samt luksusprodukter som flagstangsvasker og digitale antenner til toppen m.m. Husk også, at J.O. Flagstænger er leveringsdygtige i alt inden for flag, og vi har alt fra Dannebrog til udenlandske flag og leverer også reklameflag til virksomheder og erhverv.

 J.O. Flagstænger er din online leverandør af alt inden for flag, flagstænger og tilbehør.