Menu

Om os

Vi startede i 1987 oprindelig med at udleje og opstille festtelte og hed dengang J.O.Trading.

I  1993 begyndte J.O.Trading  også at sælge flagstænger og tilbehør og i  1997 holdt vi  op med at leje festtelte ud og firmaet skiftede navn til J.O.Flagstænger ApS.

Vi beskæftiger  i dag 3 mand og sælger og opstiller flagstænger i  hele landet .

Ole Gottwald, der  er direktør,  har tidligere været selvstændig tømrer i 12 år og solgte i sin tid sit firma til en af hans ansatte.

J.O.Flagstænger ApS  sælger både  til  private og erhverv og har igennem årene skabt en stor tilfreds kundekreds.

Vi udlejer flagstænger og har i 2010 opsat flagstænger til Marselisløbet, en del åbninger af kommunale veje og nye bygninger samt rejsegilder m.v.

Vi startede i 2009 med også at sælge via nethandel.

Udover dansk producerede kvalitetsflagstænger af glasfiber sælges træflagstænger,  støtter, flag, beslag og alle andre former for tilbehør til flagstænger.

Hos os er det ikke kun flagstangen som er af top kvalitet, tilbehøret er også i særklasse.  Til glasfiber-flagstænger er flagstangsknoppen  af Lyran, en plast type som sikrer at den holder farven i mange år, vores lineholder er selvlåsende og alle beslag er varmegalvaniserede for at sikre lang levetid. Desuden leveres vippebeslagene samlede og naturligvis følger der en monteringsvejledning med hver enkelt flagstang.

Hvis du har spørgsmål vedrørende produkterne, der sælges på www.joflagstang.dk, kan du kontakte os på tlf. 86 20 21 35.