Vælg en side

Logoflag og flagstænger til erhverv

Giv din virksomhed maksimal synlighed med flotte firmaflag med synligt logo – selv når det er vindstille. J.O. Flagstænger har mere end 45 års erfaring og vi er klar med totalløsninger, hvor vi producerer logoflag, monterer og opsætter flagstangen foran jeres virksomhed. 

R

Unik patenteret flag-extender

R

Indvendig linesystem med lås

R

Danmarks bedste stormgaranti

R

Hurtig levering og opsætning

Få et tilbud på flotte logoflag og flagstænger til erhverv

Elegante logoflag

Flag der vejrer flot i vinden er med til at give din virksomhed stor synlighed, men hvad med de dage, hvor det er vindstille? Med det unikke patenterede Flag-Extender system vil dit logoflag altid være synligt, selv i stille vejr.

Se eksemplet fra Aarhus Musikteater, der har valgt en løsning med logoflag på højkant og flag-extender, samt flag med forskellige farver, hvilket ser fantastisk ud foran musikteatrets hvide facade.

Pakkeløsning med firmaflag, flagstænger og opsætning

Hos JO Flagstænger kan vi levere den komplette flagstangsløsning til din virksomhed, hvor vi levere og opsætter flagstængerne foran din virksomhed.

Alle vores flagstænger til erhverv leveres med indvendig linesystem, således at flaglinen er sikret bag en låge med lås. På denne måde er flaget sikret mod tyveri og hærværk.

Tag vores erfarne flagstangsmontør med på råd inden du bestiller flagstænger. Han vil kunne rådgive dig om placeringen og højden på flagstængerne, samt hvilke reklameflag, der vil give din virksomhed størst eksponering og best reklameværdi.

Med en totalløsning med flagstang, reklameflag og montering er du sikret mindst bøvl og vi forlader ikke din virksomhed før flagstængerne er korrekt monteret og klar til brug. Uanset om du har brug for 1 eller 10 flagstænger.

Firmaflag med logo

Esbens Køleservice, Kolding

Aarhus Musikteater

J.O. Flagstænger

Vælg reklameflag i bedste kvalitet

Hvis du ønsker at profilere dit firma med et logoflag foran jeres virksomhed, bør du vælge et reklameflag i bedste kvalitet. Modsat flagning med Dannebrog, så vil et reklameflag ofte være oppe døgnet rundt hver eneste dag i alt slags vejr, hvilket stiller store krav til flag, materiale, tryk og syning.

Alle reklameflag fra JO Flagstænger er med:

 • Indvendig linesystem med lås og låge, således at flaget er tyverisikret.
 • Dobbelt tråd syning og flagclips i top og bund samt langs flagets kant, hvilket sikre ekstra lang holdbarhed.
 • Større reklameflag syes med Metal D-ring i top og bund samt flagclips langs flagets kant.
 • Vores logoflag pakkes enkeltvis i plastikposer og mærkes med navn, størrelse og kvalitet, så du nemt kan udskifte dit flag, når det gamle er blevet slidt.

Vi tilbyder to tryk på vores reklameflag:

 • Serigrafitryk, der trykkes efter pantone skalaen i coated.
 • Digitalprint, der printes efter CMYK skalaen.

Alle vores reklameflag trykkes med miljøvenlige, vandbaserede farver, som er skabt til det danske klima og at dit firmaflag ser flot ud i lang tid.

Flagstang til erhverv med indvendigt linesystem

Vi leverer vores glasfiberflagstænger med indvendig lineføring, til erhverv. Flaglinen fungerer ved, at flaglinen føres op indvendig i flagstangen. Hejsning og nedtagning af flaget foretages via et beslag som er monteret inde i flagstangen. Flaget hejses eller nedtages med et håndsving eller med et ”frølår” som er monteret på flagstangen. Flaglinen er afskærmet med en låge som låses med nøgle.

Til flagstænger med indvendig lineføring leveres flagvægt som går rundt om flagstangen og som fæstes med en karabinhage i bunden af flaget. Flagstangen er derudover monteret med en drejbar kno, som betyder at flagstangsknoppen og flaget kan dreje 360 g rundt.

 • Låsebeslaget med håndsving leveres på flagstænger fra 6 m. til 18 m.
 • Låsebeslaget med låge og nøgle leveres på flagstænger fra 4 m. til 10 m.

Hvilken type reklameflag skal jeg vælge?

Alt afhængig af hvordan jeres logo ser ud og hvilken tekst, der skal være på flaget, er der flere typer af flag at vælge imellem. Dannebrogsformatet er vores suverænt mest solgte, men der er også andre muligheder, som du bør overveje, hvis dit logo er enten meget smalt eller aflangt.

Dannebrogsformat

Vælges af 75-80% af vores kunder og her flages der som med Dannebrog. Denne løsning er oplagt, hvis dit firmaflag kun skal bestå af logo og evt. firmanavn. Ved at vælge denne løsning har du samtidig muligheden for at udskifte dit logoflag med Dannebrog ved festlige lejligheder.

Størrelse på reklameflag i Dannebrogsformat:

 • Flagstang på 8-9 meter 170 x 225 cm flag
 • Flagstang på 10-11 meter 208 x 275 cm flag
 • Flagstang på 12-13 meter 245 x 325 cm flag

 

Højkantsflag

Løsningen med at hænge flaget på højkant er en meget elegant løsning og oplagt hvis dit logo er enten smalt eller meget langt. Denne løsning er også oplagt hvis flagstængerne er placeret tæt på facaden eller andre bygninger. Alle vores højkantsflag monteres med metal D-ringe på kanten mod flagstangen for at sikre, at flaget altid hænger pænt indtil flagstangen.

Størrelse på reklameflag som højkantsflag:

 • Flagstang på 8-9 meter 125 x 250 cm flag
 • Flagstang på 10-11 meter 125 x 300 cm flag
 • Flagstang på 12-13 meter 125 x 400 cm flag

Hvordan kommer mit logo på et flag?

Der er et hav af muligheder for at få dit logo på et flag, men alt efter hvilket logo og hvilken skrifttype du ønsker, kan der være behov for at arbejde lidt med logoet.

Hos JO Flagstænger er du sikret mange års ekspertise og det er vores fornemmeste opgave at rådgive og vejlede dig med at designe dit logoflag, så det får den helt rigtige effekt foran din virksomhed. Hvor vil det være utrolig ærgerligt at stå med 5 reklameflag, hvor logoet eller teksten er utydeligt eller at flagets baggrundsfarve flyder ud med logoet.

Gør derfor endelig brug af vores mere end 40 års erfaring med flagstænger og reklameflag. Vi elsker vores arbejde og vil være stolte over, at få lov til at designe jeres logoflag.

  Firmaflag med logo

  Glasfiberflagstang med vippebeslag

  En glasfiberflagstang med vippebeslag er en let og flot løsning, der sikrer nem vedligeholdelse af flagstangen i årene frem. Samtidig vil du med en glasfiber flagstang med vippebeslag være sikret, at selve flagstangen altid står i lod. Det er nemlig muligt at finjustere vippebeslaget efter monteringen.

  Vippebeslaget er et skjult beslag, der består af et underbeslag til nedstøbning i beton, og et ovebeslag, der fra fabrikken er istøbt selve flagstangen. Når man fæstner de to beslag er glasfiber flagstangen let at vippe op og nedtage igen.

   Flagstænger med bannerarm

   Med en flagstang med bannerarm får du altid reklameflagets budskab frem, også i stille vejr, idet flaget altid er udstrakt. Bannerarmen drejer 360 grader rundt og i bunden af flaget monteres flagvægt som går rundt om flagstangen.

   Det betyder at reklameflaget altid følger vindretningen.

   Det anbefales at der monteres flagringe for ca. hver meter af flagets højde. Flagringen går gennem sejløjet og omkring flagstangen, og sørger for at flaget holdes inde ved flagstangen i blæsevejr.

    Bygherreflagstænger

    Bygherreflagstænger er en nem midlertidig flagløsning som giver godt blikfang ved byggepladser og flere andre steder. Bygherreflagstænger leveres i 6,6 meter, 7,7 meter og 8,8 meter. De nederste 10 % af flagstangen er cylindriske, og derfor let at montere og afmontere i et medsendt pvc rør som graves i jorden.

    Skal flagstangen stå i en længere periode, eller på et sted med meget ”trafik” kan flagstangen tyverisikres med en selvskærende skrue gennem pvc røret og ind i flagstangen.

    Når arbejdet på byggepladsen er ophørt tages flagstangen og pvc røret op og med til næste opgave. Flagstangen leveres med plastknop, flagline, lineholder og plastrør.

     Flagstænger til montering på væg

     Flagstænger med lodret vægbeslag leveres fra 2 meter til 10 meter og i to typer.

     • 2 meter til 6 meter leveres et vægkonsol og flagstang monteret med galvaniseret jernrør.
     • 7 meter til 10 meter leveres med vinkelbeslag, vippebeslag plade og flagstangen med vippebeslag samt vægbeslag som monteres ca. 3 meter over vægbeslaget.

     Alle beslag er varmgalvaniseret og leveres med franske skruer og rawlplugs.

     Hvis facaden, hvor beslagene skal monteres, er porøse, anbefales andre løsninger end franske skruer. Flagstængerne leveres med rød plastknop, flagline samt lineholder i hård plast.

      Teleskopstænger

      Teleskopflagstangen er i aluminium og en let og hurtig mobil flagløsning som giver et godt blikfang ved markedspladsen, på messer, udstillinger eller ved bilforhandlerens udstilling.

      Leveres i total længde på 4 meter og 6 meter, nedpakket 1,5 m.

      Stangen er designet i letmetal så den er let at transportere og den fylder ikke meget i bagagerummet på din bil. Leveres med bilfod til montering på fast underlag som asfalt, fliser eller gulve eller med jordspyd til græs og jord områder.

      Fås til almindelig flagning, eller med bannerarm som gør det muligt at vise hele flaget (banneret) indendørs eller i vindstille vejr. Bannerarmen kan indstilles i 3 forskellige længder og er ideel til indendørs brug.

       Internationale flag

       Med nationalflag på flagstængerne er der mulighed for at byde udenlandske gæster velkommen, allerede ved ankomsten.

       Hos J.O.Flagstænger leverer vi også nationalflag. Vi lagerfører mange europæiske flag, og kan levere samtlige nationalflag.

       Ring og forhør om priser.

        w

        Logoflag

        Vi producerer dine logoflag og du kan udnytte vores 45-årige erfaring til at finde den bedste løsning til dig virksomhed.

        Design og produktion

        Vi tager os af alt det praktiske. Du skal blot sætte et kryds på græsplænen, så sørger vi for resten.

        Levering og montering

        Vi leverer og monterer dine logoflag hurtigt og præcist. Vores erfarne montører forlader ikke virksomheden, for Jeres flag vejer i luften.

        Logoflag fra JOFlagstænger
        N

        Mere end 45 års erfaring

        N

        Danske kvalitets-flagstænger

        N

        Danmarks bedste storm-garanti 

        N

        Professionelle montører

        N

        Hurtig levering og montering

        N

        10 års garanti

        Kontakt os

        J.O. Flagstænger ApS
        Voldbjergvej 16, 2 sal tv
        8240 Risskov

        Telefonnr.: +45 2170 3100
        E-mail: info@joflagstang.dk

        Få et tilbud på flotte logoflag og flagstænger til erhverv

        J.O. Flagstænger ApS

        Nøragervej 1
        6682 Hovborg
        Danmark

        Åbningstider

        Mandag - Torsdag 09:00 - 15:30
        Fredag: 09:00 - 13:30

        Kontakt os

        Copyright © 2019-2023 J.O. Flagstænger ApS | Design: SEOhaj

        0
        Indkøbskurv