Flagstænger til erhverv

Giv din virksomhed maksimal synlighed med flotte flagstænger specielt designet til erhvervslivet med indvendig lineføring, håndsving og lås, så flaget ikke kan stjæles. J.O. Flagstænger har mere end 50 års erfaring og vores landsdækkende net af montører opsætter gerne flagstangen for dig. De hjælper også gerne med reparationer af eksisterende flagstænger.

R

Flagtyverisikrede flagstang

R

Indvendig linesystem med håndsving

R

Fast bannerarm så flaget altid er synligt

R

Danmarks bedste stormgaranti

R

Hurtig levering og opsætning i hele Danmark

Få et tilbud på flotte flagstænger til erhverv

Flagstænger til Danmarks virksomheder

Flagstænger specielt udviklet til erhvervslivets ønsker og behov.  Vores glasfiber flagstang til erhverv fås med med vippebeslag, som gør det nemt at lægge flagstangen ned, hvis linen er sprunget eller hvis flagstangen trænger til rengøring. Den rengøringsvenlige overflade gør det nemt, at vaske flagstangen. 

Flagstænger over 6 meter kan monteres med indvendig flagline, hvilket forhindrer at forbipasserende skære flaglinen over og stjæler flaget. Indvending lineføring fås med enten håndsving så opsætning og nedtagning af flaget bliver nemt, eller med snoretræk og lås. 

Vores dansk producerede glasfiber flagstænger er stormtestet til vindstyrker på op til 25 m/s, så du kan trygt flage med dit flag. Vi står bag vores produkt med 10 års garanti og certificering fra Teknologisk Institut.

Du skal ikke bekymre dig om opsætningen – det tager vi os af for dig. Det skal være så nemt som muligt for dig, at få flagstænger foran din virksomhed.

Flagstang til erhverv fra J.O. Flagstænger
Dano Mast logoflag lille
Kraftige firmaflag
Logoflag fra Dano Mast
firmaflag med logo Aarhus Musikteater
Fast bannerarm

Fast bannerarm

Dano Mast glasfiber flagstang med fast bannerarm til højkantflag. Flagets budskab kommer altid frem, også i stille vejr idet flaget altid er udstrakt. Armen kan rotere 360° på et drejbart topbeslag som er monteret på et meget slidstærkt teflonleje.

\
Hejsbar bannerarm

Hejsbar bannerarm

Dano Mast glasfiber flagstang med hejsbar – windtracker bannerarm til højkantflag. Flagets budskab kommer altid frem, også i stille vejr idet flaget altid er udstrakt. Bannerarmen kan rotere 360°. For at flaget altid er udstrakt, monteres der en flagvægt nederst på flaget.

\
Indvendig lineføring og lås

Indvendig lineføring og lås

Dano Mast glasfiber flagstang kan leveres med indvendig lineføring, den såkaldte flagtyverisikrede flagstang. De leveres med låsebeslag med låge og nøgle. Består af et beslag med et “frølår” som afdækkes med en låge og låses med nøgle. Beslaget er monteret 120 cm fra bunden af stangen.

Håndsving

Indvendig lineføring med håndsving

Dano Mast glasfiber flagstang med håndsving for indvendig lineføring består af et spil monteret indvendig i flagstangen.

Håndsvinget er monteret ca. 80 cm fra bunden på flagstænger fra 6 – 11 m. og 86 cm. fra bunden på 12 – 18 m. Spillet er fremstillet med et stærkt plastbånd som er monteret med et drejeled.

Via håndsvinget kan man hejse og sænke flaget. Når flaget er hejst fjernes håndsvinget, og dermed er flaget tyverisikret.

Vippebeslag

Til erhverv er det mest almindeligt at vælge flagstænger med vippebeslag. Vippebeslaget gør det nemt at lægge flagstangen ned, hvis linen er sprunget eller hvis flagstangen trænger til rengøring. Flagstænger med vippebeslag fås fra 4-18 meter.

Erhvervs flagstænger i topkvalitet

En flagstang er ikke bare en flagstang. En flagstang til erhvervsliv og offentlige bygninger kræver mere end en flagstang til private. Et logoflag vil typisk være oppe døgnet rundt, hver eneste dag i al slags vejr, hvilket stiller ekstra store krav til både flag og flagstang. Hos J.O. Flagstænger er vi specialister i opsætning og montering af flagstænger til det danske erhvervsliv.

  Dansk produceret: Alle vores glasfiber flagstænger er fremstillet i Danmark hos DanoMast, der er landets eneste producent af glasfiberflagstænger. 

  Testet: Vores flagstænger er testet af Teknologisk Institut op til 25 meter i sekundet og vi giver 10 års garanti på glasfiberflagstænger i tilfælde ved brud.

  Landsdækkende service: Vores landsdækkende net af montører gør arbejdet for dig. De hjælper også gerne med reparationer af eksisterende flagstænger.

  Køb flagstang til din virksomhed eller forretning

  Glasfiberflagstang til erhverv med vippebeslag

  Glasfiberflagstang med vippebeslag

  Til erhverv er flagstænger med vippebeslag det mest oplagte. Vippebeslaget gør det nemt at lægge flagstangen ved rengøring. Fås med indvendig line og håndsving.

  Bygherre flagstang

  Bygherre flagstang i glasfiber

  En bygherre flagstang er nem at opsætte på eksempelvis en byggeplads eller en markedsplads, da de nederste 10 % af flagstangslængden er cylinderformet.

  Fortovsflagstang

  Flagstænger med fortovsbeslag

  Fortovsflagstænger i glasfiber benyttes når flagstangen hurtigt og let skal monteres i gadebilledet. Et underrør med oplukkeligt dæksel nedstøbes i jorden. 

  Væghængt flagstang

  Glasfiberflagstang med vægkonsol

  Glasfiberflagstang med vægkonsol til opsætning på stabile mursten – betonvægge eller facader.
  Findes i 2 varianter, til lodret eller 35° montering.

  Nem bestilling af flagstang til erhverv

  Når du bestiller flagstang hos J.O. Flagstænger får du samtidig mere end 45 års erfaring med logoflag og flagstænger med. Vi sidder klar til at rådgive dig, så du får den eller de flagstænger, som din virksomhed fortjener.

  1. Bestilling

  Vi har gjort det nemt at bestille flagstang til erhverv. Tryk på knappen herunder og skriv dine ønsker og behov.

  }

  2. Tilbud

  Vores specialister kontakter dig straks og giver dig et uforpligtende tilbud udfra dine ønsker og behov. Vi hjælper også gerne med at lave jeres reklameflag. 

  3. Opsætning

  Vores landsdækkende netværk af dygtige montører kommer ud til jeres virksomhed og opsætter jeres nye flagstænger, som straks kan tages i brug. 

  Vi er eksperter i flagstænger

  Få hjælp hos J.O. Flagstængers flagstangseksperter. Vi hjælper med at finde den helt rigtige flagstang til dig og din virksomhed. Undgå ærgerlige fejlkøb eller bøvlet med opsætning af flagstangen. Vores landsdækkende netværk af montører er klar til at rykke ud og opsætte jeres nye flagstang. Uanset om du er privat eller erhverv har J.O. Flagstænger den helt rigtige flagstangsløsning til dig.

  Opsætning af flagstang

  Copyright © 2019-2023 J.O. Flagstænger ApS | Design: SEOhaj

  0
  Indkøbskurv