Logoflag og reklameflag til erhverv

Giv din virksomhed maksimal synlighed med flotte firmaflag med synligt logo – selv når det er vindstille. J.O. Flagstænger har i mere end 50 år produceret og leveret logoflag til store og små virksomheder i hele Danmark.  

R

Kraftig flagdug i bedste kvalitet

R

Dobbeltsyninger for at øge flagets holdbarhed

R

Højformat, Dannebrogsformat eller stander

R

Mulighed for flagextender så dit logo altid er synligt

Få et tilbud på flotte logoflag og firmaflag

Flotte logoflag til Danmarks virksomheder

Markedsfør din virksomhed med et flot logoflag fra J.O. Flagstænger. Vi leverer reklame- og firmaflag, der er fremstillet i 115 gram knitted polyester eller 160 gram vævet polyester i kraftig topkvalitet, som holder det til danske vejr.

Modsat flagning med Dannebrog, vil et logoflag typisk være ude døgnet rundt, hver eneste dag, uanset vejrforhold, hvilket stiller ekstra store krav til flagets holdbarhed, materialevalg, trykkvalitet og syningsteknikker.

Hos J.O. Flagstænger er du sikret Danmarks flotteste firmaflag i absolut topkvalitet fremstillet til det danske vejr med enten digital tryk eller serigrafisk tryk. Endda med mulighed for det unikke flag-extender system, så jeres logo altid er synligt – også på vindstille dage.

Firmaflag på højkant
Dano Mast logoflag lille
Kraftige firmaflag
Logoflag fra Dano Mast

Nem bestilling af logoflag

Når du bestiller logoflag hos J.O. Flagstænger får du samtidig mere end 45 års erfaring med flag og flagstænger med. Vi sidder klar til at rådgive dig, så du får lige de firmaflag, som din virksomhed fortjener.

1. Bestilling

Vi har gjort det nemt, at bestille logoflag. Tryk på knappen herunder og få et godt tilbud på Danmarks flotteste firmaflag i absolut topkvalitet.

}

2. Design

Du sender dit logo til os sammen med ønsker til farver, hvorefter vi vi udarbejder lay-out til godkendelse inden vi sætter produktionen i gang. Dette sker naturligvis uden merpris.

3. Opsætning

Du modtager dine nye flotte logoflag pakket enkeltvis med tydelig markering af størrelse og kvalitet. Flagene er naturligvis klar til at blive sat op med det samme.

firmaflag med logo Aarhus Musikteater

Flag extender

Det unikke patenterede Flag-Extender system sikre, at dit logoflag altid er synligt - selv på de dage hvor vinden ikke blæser.

\

Flagclips

Vores logoflagleveres som udgangspunkt med flagkrog i top og bund for nem opsætning, samt flagclips for hver meter i højden, som sikrer at flaget altid hænger pænt på flagstangen.

\

Kraftig flagdug

Vores logoflag er fremstillet af enten 115 gram knitted polyester eller i vævet polyester 160g/m2 flagdug, som passer perfekt til det danske vejr. For ekstra holdbarhed har vi også mulighed for at tilbyde stofkvaliteten digigrid, dog kun med digitalt tryk.

Tryk på flag

Logoflagene leveres med enten digital eller serigrafisk tryk. Vi altid vælger billigst mulige trykmetode til opgaven afhængig af antal farver på flaget og det antal flag som skal bruges.

Kraftige syninger

Kraftig linning i siden og dobbeltsyninger på alle sider for at øge flagets holdbarhed og levetid.

Logoflag i topkvalitet

Et flag er ikke bare et flag. Et logoflag skal profilere din virksomhed og give jer maksimal synlighed. Modsat flagning med Dannebrog, vil et reklameflag ofte være oppe døgnet rundt, hver eneste dag i al slags vejr, hvilket stiller ekstra store krav til flag, materiale, tryk og syning.

  Holdbarhed: Flagenes holdbarhed afhænger af stofkvaliteten. De fleste logoflag produceres i 160 g/m2 spunden polyester, som har en holdbarhed på 4-6 måneder alt efter vejrforhold.

  Logo: Vi skal blot bruge jeres logo i redigérbare filer som PDF, AI eller EPS format. Vi udarbejder naturligvis lay-out til godkendelse inden vi sætter produktionen i gang. Dette sker uden merpris.

  Tryk: Vi tilbyder både digital og serigrafisk tryk og vælger metode alt efter antal farver på flaget og det antal flag som skal bruges, så vi altid vælger billigst mulige trykmetode til opgaven.

  Leveringstid:  Flag med digitalt tryk leveres i løbet af 10-12 arbejdsdage, mens serigrafisk trykte flag tager 4-5 uger.

  Logoflag i det format, der passer til jeres logo

  Da alle logoer er forskellige i format og størrelse kan du hos J.O. Flagstænger få logoflag i alle formater: Højformat, Dannebrogsformat og standerformat. Det sikrer, at jeres logo og den tekst, der skal være på flaget, altid vil være tydeligt. Dannebrogsformatet er vores suverænt mest solgte, men der er også andre muligheder, som du bør overveje, hvis dit logo er enten meget smalt eller aflangt.

  Dannebrogsformat

  Vores bestseller, som vælges af 75-80% af vores kunder, er logoflag i Dannebrogsformat, hvor flaget vender på samme måde som Dannebrog.

  Denne løsning er oplagt, hvis dit firmaflag kun skal bestå af logo og evt. firmanavn. Ved at vælge denne løsning har du samtidig muligheden for at udskifte dit logoflag med Dannebrog ved festlige lejligheder.

  Størrelse på reklameflag i Dannebrogsformat:

  • Flagstang på 8-9 meter 170 x 225 cm flag
  • Flagstang på 10-11 meter 208 x 275 cm flag
  • Flagstang på 12-13 meter 245 x 325 cm flag
  Logoflag i Dannebrogsformat
  Logoflag i højformat

  Højkantsflag

  Løsningen med at hænge flaget på højkant er en meget elegant løsning og oplagt hvis dit logo er enten smalt eller meget langt.

  Denne løsning er også oplagt hvis flagstængerne er placeret tæt på facaden eller andre bygninger. Alle vores højkantsflag monteres med metal D-ringe på kanten mod flagstangen for at sikre, at flaget altid hænger pænt indtil flagstangen.

  Størrelse på reklameflag som højkantsflag:

  • Flagstang på 8-9 meter 125 x 250 cm flag
  • Flagstang på 10-11 meter 125 x 300 cm flag
  • Flagstang på 12-13 meter 125 x 400 cm flag

  Standerformat

  En stander er en mellemting mellem en vimpel og et flag i Dannebrogsformat. Det kan være en løsning for dig, hvis jeres logo er aflangt og I ønsker at skille jer ud ved ikke at have et flag, der ligner alle andre. Et logoflag i standerformat har ofte en længere holdbarhed end logoflag i Dannebrogs- eller højformat.

  Beachflag

  Hvis du ikke har flagstang, men alligevel ønsker optimal synlighed foran din virksomhed, er et beachflag en oplagt mulighed. Vi tilbyder beachflag med logotryk og farver i forskellige former og kvaliteter. De kan enten stå i jorden eller på en fod ovenpå jorden, afhængigh af jeres ønsker.

  Beachflag med tryk

  FAQ om logoflag

  Hvis du har spørgsmål til vores logoflag, reklameflag og beachflag, som ikke bliver besvaret her – er du altid velkommen til at kontakte os.

  Sender I til hele Danmark?

  Ja, vi leverer logoflag til hele Danmark med enten fragtmand, PostNord eller GLS til nærmeste pakkeshop.

  Hvor lang leveringstid er der på logoflag?

  Når du bestiller logoflag hos J.O. Flagstænger aftaler vi altid leveringstid ved ordre. Flag som er digitalt trykt leveres i løbet af 10-12 arbejdsdage, mens serigrafisk trykte flag tager 4-5 uger fra ordre.

  Hvordan skal vi sende vores logo?

  Vi vil meget gerne have redigérbare filer i PDF, AI eller EPS format på en mail. Vi udarbejder naturligvis lay-out til godkendelse inden vi sætter produktionen i gang, så du kan se hvordan logoflaget vil se ud. Dette sker uden merpris.

  Hvor længe kan jeg forvente at et logoflag holder?

  Flagenes holdbarhed afhænger af den stofkvalitet som vælges. Vi producerer de fleste logoflag i spunden polyester, som har en forventet holdbarhed på 4-6 måneder alt efter vejrforhold.

  Vores kunder elsker vores logoflag

  Vores kunder er vilde med deres logo- og reklameflag fra J.O. Flagstænger, som har givet deres virksomheder maksimal synlighed. 

  Jeg bestilte 2 lyskæder fra Fairybell - en til flagstangen og en til dekoration indendørs. De blev lynhurtigt leveret til døren og sat op samme dag. De er begge meget flotte.
  Heidi K. Lykke
  Jeg bestilte 2 lyskæder fra Fairybell - en til flagstangen og en til dekoration indendørs. De blev lynhurtigt leveret til døren og sat op samme dag. De er begge meget flotte.
  2 lyskæder fra Fairybell
  Heidi K. Lykke
  Fantastisk hurtig levering - bestilte fredag formiddag og kunne hente pakken mandag eftermiddag. Super god service 👍😉
  Finn Andersen
  Fantastisk hurtig levering - bestilte fredag formiddag og kunne hente pakken mandag eftermiddag. Super god service 👍😉
  Hurtig levering
  Finn Andersen
  Alt fungerede på små to dage. Betjening, informationer samt afhentning af lyskæden hos Brugsen. TAK - jeg er tilfreds.
  Pernille A, Korsør
  Alt fungerede på små to dage. Betjening, informationer samt afhentning af lyskæden hos Brugsen. TAK - jeg er tilfreds.
  Alt fungerede
  Pernille A, Korsør
  Lyskæden fra JO Flagstænger blev årets julelys investering og det har vi ikke fortrudt. Væsentligt flottere end alle andre lyskæder til flagstænger.
  Peter Dahm
  Lyskæden fra JO Flagstænger blev årets julelys investering og det har vi ikke fortrudt. Væsentligt flottere end alle andre lyskæder til flagstænger.
  5 stjerner herfra
  Peter Dahm
  Super flot lys til flagstangen. Det tager lidt tid at sætte op, men når den først er oppe er der intet som slår Fairybell.
  Kenneth Larsen, Risskov
  Super flot lys til flagstangen. Det tager lidt tid at sætte op, men når den først er oppe er der intet som slår Fairybell.
  Fairybell er nr 1
  Kenneth Larsen, Risskov
  Vores lyskæde til flagstangen kom 2 dage efter vi havde bestilt den. Fint pakket ind og vi har nu gadens flotteste julelys.
  Ditte Andersen, Odense
  Vores lyskæde til flagstangen kom 2 dage efter vi havde bestilt den. Fint pakket ind og vi har nu gadens flotteste julelys.
  Super!
  Ditte Andersen, Odense

  Copyright © 2019-2023 J.O. Flagstænger ApS | Design: SEOhaj

  0
  Indkøbskurv