Køb flagstang inklusiv opsætning

Køb en smuk danskproduceret flagstang inkl. flag, vimpel, flagline – og lad os stå for opsætningen. Du skal blot sætte et kryds i haven, hvor vi skal montere flagstangen. Det bliver ikke lettere.

FLAGSTANG MED OPSÆTNING

Danmarks bedste flagstangs pakker

Dette er den komplette løsning for dig, der gerne vil have danskproduceret glasfiber opsat i haven af vores dygtige montør.

Med J.O. Flagstængers pakketilbud bliver det ikke nemmere.

Ønsker du den totale løsning med montering, vil vores erfarne montør kontakte jer to dage før opsætning. Han kommer hjem til dig med din nye flotte flagstang, som han opsætter i din have, lige præcis der hvor du gerne vil have det. Stedet hvor du ønsker at flagstangen skal opsættes, skal være markeret tydeligt.

Flagstang med opsætning
Danmarks bedste flagstangs pakke
Flagstang inkl montering

Professionel opsætning af flagstang

Dansk kvalitets flagstang, der holder til det danske vejr

En flagstang er ikke bare en flagstang. Hos J.O. Flagstænger forhandler vi kun glasfiber flagstænger fra Dano Mast. Danmarks eneste producent af glasfiber flagstænger. Det er dansk design og kvalitet fra top til bund – fra inderst til yderst. En flagstang skal du have i mange år og derfor skal du ikke gå på kompromis. Kvalitet holder i længden.

Vores flagstænger er bygget til det danske vejr.

 • Glat smudsafvisende overflade
 • Testet i storm med flag op til 25 m/s
 • UV-stabil flagknop, som ikke falmer
 • Selvlåsende lineholder så flaget bliver på toppen
 • 10 års garanti
 • Certificeret af teknologisk institut
 • Dansk produceret
 • Total service
Flagstang med opsætning
Flagstang inklusiv opsætning

Så nemt er det at få flagstang i haven

Når du bestiller en pakkeløsning fra J.O. Flagstænger er alt med. Vi leverer en danskproduceret glasfiberflagstang med alt inklusiv: Dannebrogsflag, vimpel, UV-stabil flagknop som ikke falmer, line og lineholder. Hvis du gerne vil slippe for selv at opsætte flagstangen, kommer vores dygtige montør forbi og opsætter flagstangen, der hvor du ønsker det. Det bliver ikke nemmere.

1. Bestilling

Vi har gjort det nemt, at bestille din pakkeløsning. Du skal blot vælge hvilken størrelse flagstang du vil have.

}

2. Levering

Jeres nye flagstang leveres indenfor 10-15 hverdage og vores montør kontakter dig to hverdage inden vi kommer.

N

3. Montage

Vores montør opsætter flagstangen lige hvor I gerne vil have det. Når vi er færdige kan du straks sende Dannebrog til tops. 

Pakkeløsning indeholder:

Dette er den komplette flagstangs pakkeløsning for dig, der gerne vil have en flot danskproduceret flagstang i glasfiber fra DanoMast. Du bestemmer selv, om du vil sætte flagstangen op eller om du ønsker flagstang med opsætning.

Pakken indeholder også et flot Dannebrogsflag og en vimpel, så du kan tage flagstangen i brug med det samme, ligesom flagstangen leveres komplet med knop, flagline og lineholder.

Vælg højden på flagstangen, om du ønsker glasfiber flagstang med vippebeslag eller flagstang til støtte, om du ønsker at vi sætter den op og om det er i Jylland, på Fyn eller på Sjælland-

 • 6-12 meter flagstang i glasfiber
 • Vælg mellem vippebeslag eller støtte i beton og spændebeslag
 • Dannebrogsflag
 • Vimpel
 • Flagknop
 • Flagline
 • Lineholder
 • Flagclips
 • Vælg om du vil sætte flagstangen op eller om vi skal klare alt for dig
Flagstang inkl opsætning

Spørgsmål og svar

Hvis du har spørgsmål om din nye flagstang, som ikke bliver besvaret her – er du altid velkommen til at kontakte os.

Leverer I til hele Damark?

Ja, J.O. Flagstænger ApS leverer flagstænger til hele Danmark med brofaste øer.

Er jeres flagstænger lavet i Danmark?

Ja, alle vores flagstænger er danske kvalitetsflagstænger produceret på Danmarks eneste fabrik der fremstiller glasfiberflagstænger.

Hvor hurtigt kan jeg få min flagstang sat op?

Vi leverer typisk flagstænger med opsætning indenfor 10-15 dage. I enkelte tilfælde, hvor der er travl kan det tage lidt længere tid.

Hvilken garanti har I på flagstangen?

Hos J.O. Flagstang giver vi landets bedste styrke-garanti på din flagstang – og det betyder at vi dækker i 10 år op til 24,9 m/sek. med flag der passer til flagstangen.

Det siger andre om flagstang inkl. opsætning

Om du ønsker at købe en flagstang med opsætning hos J.O. Flagstænger – eller om du ønsker at montere den selv – så er det vigtigste for os, at du er glad og tilfreds.

Virkelig rart at kunne tale med folk, der ved hvad de taler om. Vi er så glade for vores flagstang. Den skulle vi have købt for mange år siden.
Preben Andreasen
Virkelig rart at kunne tale med folk, der ved hvad de taler om. Vi er så glade for vores flagstang. Den skulle vi have købt for mange år siden.
Kundeservice ud over alle grænser
Preben Andreasen
Det var dejligt nemt og overskuelig at bestille. Vi fik vores nye flagstang efter blot 5 dage 👍
Jesper
Det var dejligt nemt og overskuelig at bestille. Vi fik vores nye flagstang efter blot 5 dage 👍
5 stjerner
Jesper
Super montør, som opsatte flagstangen på ingen tid. Og det bedste af det hele var, at vi kunne nå at flage for vores datter dagen efter. Tak for hurtig ekspedition.
Henrik Sørensen
Super montør, som opsatte flagstangen på ingen tid. Og det bedste af det hele var, at vi kunne nå at flage for vores datter dagen efter. Tak for hurtig ekspedition.
Hurtig opsætning
Henrik Sørensen

Copyright © 2019-2023 J.O. Flagstænger ApS | Design: SEOhaj

0
Indkøbskurv