Vælg en side

Glasfiberflagstang med vippebeslag

1.764,00kr.11.241,00kr.

Når du køber en flagstang i glasfiber hos J.O. Flagstænger får du et dansk kvalitetsprodukt med 10 års garanti.

Alle vores glasfiber flagstænger produceres af Dano Mast, der er Danmarks eneste producent af glasfiberflagstænger. Det er din garanti for høj kvalitet og en smuk flagstang, der passer perfekt i de danske haver.

  • Ønsker du flagstangen monteret i Jylland eller på Fyn kan dette bestilles her.
  • Ønsker du flagstangen monteret på Sjælland kan dette bestilles her.

Bemærk: Fragten beregnes når du klikker på ‘Tilføj til kurv’.

Glasfiberflagstang

En glasfiberflagstang med vippebeslag fra J.O.Flagstænger er en af de mest vedligeholdelsefrie flagstangsløsninger du kan få til din have eller virksomhed.

Glasfiberflagstænger har en glat, blank og smudsafvisende overflade, hvilket betyder, at du aldrig skal i gang med hverken maling eller lak. 

En flagstang i glasfiber holder nemlig sin flotte, hvide farve år efter år – og skulle den på et tidspunkt miste sin glathed og glans på grund af alger og bilos, kan flagstangen nemt poleres op igen med helt almindelig bilvoks. Du kan også vaske flagstangen med vores populære flagstangsvasker

Glasfiber flagstang fra J.O. Flagstænger

Flagstang med vippebeslag

Ved at vælge en flagstang med vippebeslag får du samtidig en flagstang, der er let at lægge ned ene mand, hvis den skal vaskes eller skal have en ny flagline.

Alternativet til vippebeslaget er at købe en flagstang til støtte, der er den traditionelle løsning. Ved at vælge denne løsning kan du selv vælge om du ønsker en flagstang i træ eller en glasfiberflagstang til støtte.

Flagstang med vippebeslag fås fra 4 til 16 meter

Vores mest solgte flagstang er en glasfiberflagstang med vippebeslag på 8 meter. Den leveres indenfor 8-10 dage fra bestilling og hvis du ønsker, at vi skal montere flagstangen, kontakter vores montør dig 2 dage inden monteringen af din nye flagstang.

Montering af flagstang med vippebeslag

Vippebeslaget består af et over- og underbeslag, der er fremstillet i varmgalvaniseret stål. Når du køber en flagstang med vippebeslag er overbeslaget istøbt flagstangen.

Underbeslaget består en vippeplade og ankerbolte, der skal støbes ned i jorden. Ankerboltene sikrer, at vippepladen altid står i vatter. Når betonen er hærdet kan overbeslag og flagstang monteres.

Hvis du ønsker en hurtigere montering, kan underbeslaget leveres med et forstøbt betonfundament, som blot graves ned i jorden.

J.O. Flagstænger ApS

Voldbjergvej 16, 2. sal, tv.
8240 Risskov
Danmark

Åbningstider

Mandag - Fredag 07:00 - 19:00
Lørdag - Søndag: 09:00 - 19:00

Kontakt os

Copyright © 2022 J.O. Flagstænger ApS - Designet af SEOhaj

0
Indkøbskurv