Dannebrog

72,00kr.1.420,00kr.

Flot Dannebrogsflag i den helt rigtige farve og slidstærk kvalitet, så flaget holder i mange år. Sættes nemt på flaglinen med flagclips, så det er let både at hejse flaget og tage det ned igen. Passer til flagstænger i højden 2 til 16 meter.

Dannebrogsflag fra J.O. Flagstænger har gennemgået tre kvalitetstests inden levering og er forstærket med en ekstra syning i enden af flaget. Hjørnerne er syet med ekstra søm, således at vinden har mindst mulighed for at få fat – slidtagen bliver derved minimal.

 

Dannebrogsflag i højeste kvalitet

Vores Dannebrogsflag er i absolut højeste kvalitet og har før levering gennemgået 3 kvalitetstests. 

Flagene er syet med 2 stk. flagclips. Flag fra 40 cm til 70 cm er dog syet med 3 mm line med 2 øjer. Forstærket med en ekstra syning i enden af flaget. Hjørnerne er syet med ekstra søm, således at vinden har mindst mulighed for at få fat – slidtagen bliver derved minimal.

Flagclips er syet direkte i kantbåndet, og de ekstra syninger gør, at flagets levetid forlænges væsentligt. Hertil kan med fordel bruges flagkroge som gør det nemt at sætte det flotte Dannebrogsflag op og tage det ned igen.

Hvilket Dannebrogsflag passer til min flagstang?

For at få det rigtige udtryk og sikre, at der er fin balance mellem højden på flagstangen og størrelsen på Dannebrogsflaget er tommelfingerreglen, at højden på flaget skal være 1/5 af højden på flagstangen. Det vil sige, at hvis din flagstang er 8 meter høj, skal flaget være 170 cm høj og har du en 10 meter lang flagstang, skal Dannebrogsflaget være 2 meter i højden.

Dannebrogsflag størrelse i forhold til flagstang

Copyright © 2019-2023 J.O. Flagstænger ApS | Design: SEOhaj

0
Indkøbskurv