Om J.O. Flagstænger

Historien om, hvorfor vi elsker flagstænger

Findes der noget smukkere end Dannebrog på en solskinsdag?

I mere end 40 år har J.O. Flagstænger eksisteret. Vi startede i 1978 med udlejning af festtelte og tilbehør. Det blev senere til salg af flag og flagstænger. I dag har vi specialiseret os i at sælge flagstænger, flag og tilbehør.

Vores flagstænger elsker at blive brugt

Hos J.O. Flagstænger tilbyder vi totalløsninger inklusiv montering og opsætning. Vi har en unik erfaring, opbygget igennem årtier, og der findes ikke et spørgsmål om flagstænger, som vi ikke kan svare på.

Vi kommer gerne med svar på hvor høj din flagstang bør være, hvor den bedste placering af flagstangen er eller hvordan et logoflag giver maksimal reklameværdi for virksomheden.

Hos J.O. flagstænger går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi sælger Danmarks eneste danskproducerede glasfiberflagstænger fra Dano Mast. Vores træflagstænger, kommer fra danske skove og bliver altid bearbejdet af lokale virksomheder. Det betyder, at vi leverer flagstangen direkte ud til dig. Det giver den hurtigste leveringstid.

Derfor kan du trygt købe flagstang hos J.O. Flagstænger

Vi har mere end 45 års erfaring med produktion og opsætning af flagstænger til danske haver og danske virksomheder.

Vi har fuld support efter købet og enestående rådgivning inden din beslutning. Du er altid velkommen til at spørge vores eksperter.

R

Gratis rådgivning

Det er langt vigtigere, at modtage den korrekte rådgivning – så du ender med den rigtige flagstangsløsninger, der passer til dig.

R

Dansk-producerede flagstænger

Du skal ikke lade dig nøjes med en billig flagstang, der er importeret fra østeuropa. De holder ikke nær så godt, som dansk kvalitet.

R

Erfarne montører

Undgå risikoen for, at din flagstang bliver skævt sat op – eller, at montører lige mangler en reservedel for at blive færdige.

Vi har alt med i bilen – og når inden vi kører, kan du hejse dit flag.

Flagstang inkl opsætning

Copyright © 2019-2023 J.O. Flagstænger ApS | Design: SEOhaj

0
Indkøbskurv