Vælg en side

Glasfiberflagstang til støtte

1.217,00kr.9.428,00kr.

Når du køber en flagstang i glasfiber hos J.O. Flagstænger får du et dansk kvalitetsprodukt med 10 års garanti.

Alle vores glasfiber flagstænger produceres af Dano Mast, der er Danmarks eneste producent af glasfiberflagstænger. Det er din garanti for høj kvalitet og en smuk flagstang, der passer perfekt i de danske haver.

Bemærk: Fragten beregnes når du klikker på ‘Tilføj til kurv’.

Derfor bør du vælge en glasfiberflagstang

En danskproduceret glasfiberflagstang til støtte er en af de mest vedligeholdelsefrie flagstangsløsninger på markedet i dag.

Glasfiberflagstangen har en glat, blank og overflade, der er smudsafvisende hvilket betyder, at du aldrig skal i gang med hverken maling eller lak. En flagstang i glasfiber holder sin flotte hvide farve år efter år.

Du kan dog ikke undgå, at den rammes af alger, bilos, røg og anden forurening – men også dette fjernes nemt fra glasfiberflagstangen med helt almindelig sæbevand eller algefjerner. Du kan også vaske den med vores populære flagstangsvasker.

Endelig vejer en glasfiberflagstang betydelig mindre end en flagstang i træ, hvilket gør det meget lettere at håndtere for én person, hvis den for eksempel skal lægges ned for at vedligeholdelse. En 8 meter lang flagstang i glasfiber vejer kun 13 kg.

Glasfiberflagstang

Danskproduceret glasfiberflagstang 

Hos J.O. Flagstænger forhandler vi de eneste 100% danskproducerede glasfiberflagstænger fra DanoMast, hvilket er din garanti for den absolut bedste kvalitet og hurtigste levering. Din nye flagstang leveres nemlig fra fabrikken direkte hjem til dig. Derfor har vi den hurtigste leveringstid på kvalitets flagstænger i glasfiber og vi garantere en levringstid på max 10 hverdage fra ordren er givet.

Glasfiberflagstang fås fra 4 til 16 meter

I vores webshop kan du købe glasfiber flagstænger fra 4 meter til 15 meter med flere forskellige monteringsmuligheder. Vælg mellem en glasfiberflagstang med det praktiske vippebeslag eller med den traditionelle betonstøtte.

Montering af støtte til flagstang

Vippebeslaget består af et over- og underbeslag, der er fremstillet i varmgalvaniseret stål. Når du køber en flagstang med vippebeslag er overbeslaget istøbt flagstangen.

Underbeslaget består en vippeplade og ankerbolte, der skal støbes ned i jorden. Ankerboltene sikrer, at vippepladen altid står i vatter. Når betonen er hærdet kan overbeslag og flagstang monteres.

Hvis du ønsker en hurtigere montering, kan underbeslaget leveres med et forstøbt betonfundament, som blot graves ned i jorden.

J.O. Flagstænger ApS

Voldbjergvej 16, 2. sal, tv.
8240 Risskov
Danmark

Åbningstider

Mandag - Fredag 07:00 - 19:00
Lørdag - Søndag: 09:00 - 19:00

Kontakt os

Copyright © 2022 J.O. Flagstænger ApS - Designet af SEOhaj

0
Indkøbskurv